Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garmin ECHOMAP Plus 72cv halradar

329.900 Ft (259.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GG010-01892-01
Várható szállítás: 2023. március 31.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Előrendelhető
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

Kombó készülék többféle kapcsolódási lehetőséggel
Fényes, napfénynél is olvasható, 7"-es, billentyűkkel kiegészített érintőkijelzős felület
Támogatja a Garmin szélessávú CHIRP hagyományos jeladókat, a CHIRP ClearVü™ pásztázó szonárt (külön vásárolható)
Beépített Wi-Fi® az ingyenes ActiveCaptain™ alkalmazáshoz és a OneChart™térképekhez, okos értesítések1, Garmin Quickdraw™ közösséghez és egyebekhez
Fényes, napfénynél is olvasható, 7” kombó készülék érintőkijelzővel és gombokkal. Támogatja a Garmin CHIRP hagyományos és a CHIRP ClearVü és SideVü jeladókat, valamint a Panoptix szonárt. Quickdraw Contours térképi szoftverrel, mely azonnal képes 35 centinként mélységvonalas hajózási térképet készíteni, ami azonnal látható a képernyőn. Ezen felül beépített Wi-Fi vevőjével és az ActiveCaptain alkalmazással számos funkció érhető el, például a OneChart, mellyel kényelmesen vásárolhat és tölthet le új térképeket. Az ActiveCaptain képes továbbá okos értesítéseket1 kijelezni és hozzáférést biztosít az ActiveCaptain közösséghez, így a kikötői szolgáltatásokhoz is. Gyors kioldású tartójával könnyedén magával viheti bárhova.
A Garmin CHIRP képességei
Az ECHOMAP Plus 72cv beépített szonár funkciói között megtalálható a CHIRP hagyományos jeladók támogatása, melyekkel kiemelkedő célpontelválasztás és felbontás érhető el, mivel lényegesen több energiát tud továbbítani a célpontokra, mint az általános jeladók. Támogatja ezen felül a Minn Kota® és MotorGuide® motorokba beépített jeladókat is.
Tiszta pásztázószonár képek
A Garmin CHIRP ClearVü pásztázószonár fényképhez hasonló képet biztosít a hajó alatti területről. Tisztán látható a szerkezet, víz alatti objektumok és a halak.
Quickdraw Contours, mellyel a saját térképét rajzolhatja
Készítsen azonnal térképeket a képernyőjén, akár 35 centis mélységvonalakkal, majd szabja szermélyre az igényei szerint. Ezek az ön térképei, az ön tulajdona. Tartsa meg magának, vagy ossza meg a többi hajóssal a Quickdraw Community on Garmin Connect™.
Kapcsolódjon az ActiveCaptain alkalmazással
Az ingyenes ActiveCaptain alkalmazásunk segítségével szinte bárhonnan kezelheti hajós dolgait. Egy egyszerű, de erőteljes kapcsolatot létesít az arra alkalmas okostelefonja és hajós készüléke között, így térképeket, adatokat oszthat meg vagy tölthet le a közösségi adatbázisból. A beépített Wi-Fit használva az ingyenes ActiveCaptain alkalmazás elérheti a OneChart térképeket, így új területeket vásárolhat meg. Az ActiveCaptain ezen felül hozzáférést biztosít az okos értesítésekhez¹, az ActiveCaptain közösséghez és kikötői szolgáltatásokhoz, valamint a Quickdraw adatokhoz.
SailAssist funkciók
A SailAssist irányvonalakat, fejlett szélrózsát és egyéb, vitorlázásnál hasznos funkciókat kínál. Látható általa a valós és a látszólagos szélirány, és az is, ha lesodródott az ideális vonalról. Hogy biztosan kihasználhassa a verseny előtt az összes előnyt, rendelkezésre áll a virtuális strartvonal és a startig hátralevő időt is mutató adatmezők és versenyidőzítők.
Szerezze be a legjobb vízi térképeket
Lépjen feljebb a BlueChart g2 HD vagy BlueChart g2 Vision HD térképekkel, melyek Auto Guidance2 és egyéb számos nagyszerű funkciót biztosítanak. Egy egyszerű microSD™ kártyát behelyezve a készülékbe könnyedén bővítheti annak memóriáját.
NMEA 2000® hálózati támogatás
NMEA 2000 támogatás motoradatok, érzékelők, FUSION-LINK™ hangrendszer, autopilot és egyéb készülékek adatainak feldolgozásához.
Vigye magával az ECHOMAP Plus készülékét
Ha nincsa a vizen, könnyedén kiveheti az ECHOMAP Plus combo készülékét, így biztonságban tudhatja. Nincs szükség kábelek csatlakoztatására vagy kihúzására, mivel azok a tartóban maradnak. Ezzel gyorsan és biztonsággal veheti le készülékét hajójáról.
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.) 25 x 13,9 x 5,1 cm
Kijelző méret 15,5 x 8,6 cm; 17,8 cm képátló
Kijelző típus WVGA színes kijelző
Súly 0,77 kg
Átviteli teljesítmény 500 W( (RMS) / 4000 W (csúcstól-csúcsig)
Vízállóság IPX7
GPS vevő típusa GPS
Beépített memória/memóriakártya microSD kártyafoglalat
Felbontás 400 x 800 képpont
QuickDraw Contours támogatás Igen
Útpontok/Kedvencek/helyszínek 5000 útpont
Útvonalak/Nyomvonalak 100 / 50000 pont; 50 menthető track
Támogatott frekvenciák CHIRP (low, mid, high), Hagyományos:50/77/83/200 kHz, ClearVü:260/455/800 kHz
Vezeték nélküli technológiák Wi-Fi
Egyéb adatok 5 Hz GPS frissítés, NMEA 0183 be-/kimenet, NMEA 2000 kompatibilis