Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Deck.hu- a hajóépítők barátja

Deck.hu- a hajóépítők barátja

Deck.hu -  a hajóépítők barátja  blog bejegyzés

Pillanatképek a Deck.hu életéből - Deck.hu - a hajóépítők barátja blog bejegyzés

 

Hajózni kell.

S ez a szenvedély nem függ a pénztárca vastagságától és vízfelülettől.

A fontos az, hogy vízen legyünk, s ott megtaláljuk az örömünket, a pihenésünk forrását.

Mindegy, hogy mekkora vitorlásunk, milyen motorcsónakunk, gumicsónakunk, horgászcsónakunk vagy más vízi sporteszközünk van, a víz illata, a hangok, az élmények csábítanak bennünket a vizek partjaira.

 

Van aki kész hajót vásárol, van aki maga építi a hajóját.

Vannak, akik egyedi hajógyártó üzemekben rendelik meg a személyre szabott vízijárműveiket.

Ki grafitból, üvegszálból, ki hypalonból vagy pvc-ből, ki fából és van aki alumíniumból.

 

A Deck.hu egyik stratégia partnere is egy kis hajóépítő manufaktúra, az AlOne Boats, amely márka szorosan kapcsolódik az Élményfaluhoz. Az „Első számú – A1 (AlOne)” alumínium hajóépítő műhely, a 2016-ban útjára induló márka, nem tapasztalatok nélkül kezdte meg tevékenységét. A több mint 25 éves csónaképítő múlttal rendelkező családi alumíniumhajó építő manufaktúra, az ALBOMEKO Kft. modelljeit átvéve, annak gyártási technológiáját továbbfejlesztve, új modelleket tervezve és gyártva igyekszik egyedi szereplőjévé válni a magyar hajóépítő közösségnek. A műhely gyártási kapacitását hosszú időre lekötötte a Tisza-tó menti S.PORT Vízibázis és Vízitúra központ. Kirándulóhajókat és lakóhajókat gyártanak számunkra az AlOne Boats műhelyében.

 

Minden egyes csónak egy igazi kézzel gyártott mestermű. Minden varrat, minden hajtási él mesteremberek szaktudását és tapasztalatát igazolja. Az AlOne Boats hajók, értéket teremtve ötvözik a hagyományokat a modern technológiával.

 

Az AlOne Boats hajók felszereléséhez és berendezéséhez természetesen a Deck.hu- választékából biztosítunk minden csavart és a minden szerelvényt. S természetesen a motorok sem lehetnek mások a hajóük fartükrein, mint a HONDA finom, környezetbarát, halk motorjai.

                     

Az AlOne Boats műhelyében kezdtük el az új hajónk, az AlOne Boats 6,3 Lakóhajó gyártását.

 

A Lakóhajókat kifejezetten a Tisza- tóra, az Élményfalu számára gyártjuk. Az volt a cél, hogy egy olyan horgász- kiránduló hajót tervezzünk és építsünk, ami lehetővé teszi a Tisza-tó felfedezését (alacsony a merülése, átfér a gátkapuk alatt) ugyanakkor elég tágas ahhoz, hogy 2 (vagy akár 3) személy is hosszabb időt tölthessen el úgy a fedélzetén, hogy közben nem kell kikötnie, nem kell más emberekkel érintkeznie.

 

A hajót főleg horgászoknak terveztük.

Van hely benne a kényelmes pihenésre, de elfér benne minden olyan kiegészítő, amikkel a kiválasztott helyen, bárhol a Tisza-tavon kompromisszumok nélkül hódolhatnak szenvedélyüknek. A lakóhajót benzinmotor hajtja, de igény esetén elektromos kiegészítő motor segítségével a természetvédelmi területeken is használható.

 

Ez a hajó szinte teljesen alumíniumból készült, a tervező és gyártó műhelyben és vízparton szerzett tapasztalatát felhasználva. A hajótest teljesen fedett, a hátsó nyitott teret egy alumínium eltolható árnyékoló borítja, ami esős időben 100%- ban kizárja a vizet a hajó belsejéből, jó idő esetén pedig előretolva lehetővé teszi a napozást és a szabadság élményének átélését. Az esti szúnyoginvázió elkerülésére is felkészítették ezt a közel apartman méretű úszó létesítményt, hiszen hatalmas ablakokkal rendelkezik még a mozgatható takaró rész is, amelyekre szúnyoghálós alumínium redőnyt szerelnek, annak érdekében, hogy este a szúnyoghálón keresztül a levegő szabadon áramoljon a vendégek körül, de a szúnyogok a hajón kívül maradjanak.

          

Az első AlOne Boats 6,3 Lakóhajók már megérkeztek a Tisza-tóra.

Az Élményfaluban 10 le-s HONDA motort szereltünk rá, hogy mindenki szabadon használhassa, aki képes elvezetni ezt a különleges vízen úszó szerkezetet. A jövőben további AlOne Boats lakóhajók felbukkanására kell számítani nem a Tisza-tavon, a terv egy kisebb flotta rendszerbe állítása az Élményfaluban.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy egy új koncepció megszületésében lehetünk közreműködő partnerek.  Bízunk abban, hogy az AlOne Boast sikereihez a saját eszközeinkkel mi is hozzájárulhatunk.

 

Ha te is hajót építesz vagy felújítasz, fordulj hozzánk bizalommal. Igyekszünk minden terhet levenni a válladról, hogy neked csak a beépítéssel és részletek összehangolásával legyen dolgod!

 

A Deck.hu egy új magyar hajós- és horgász áruház,  a Tisza-tó partján.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha egy helyen, kényelmesen szeretnéd beszerezni a hajózással összefüggő kellékeket, alkatrészeket, kiegészítőket.

 

Köszöntünk a fedélzetünkön.

Mindent megtalálsz nálunk, amit a vízen magad köré álmodhatsz.

 

 

Deck.hu

Hajós- és Horgászbolt, Sarud

Kalandpart

 

www.deck.hu

 

             

 

Ui.:

A Tisza-tavi VízenJárók blogban a Deck.hu Hajós- és Horgászbolt életével és hétköznapjaival kapcsolatos olyan bejegyzéseket teszünk közzé, melyek a Tisza-tó hajósainak, horgászainak, a partjain pihenőknek és vízén sportolóknak az életével kapcsolatosak.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, ha kedvet kaptál ahhoz, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk!

 

Ha a vízhez kötődő hobbidhoz van szükséged valamire, keresd fel a www.deck.hu web oldalt, vagy ugorj be hozzánk Sarudra. Ha eladnád valamilyen vízhez kapcsolódó felesleges tárgyadat, dobd fel a FB-on Vízirájder Bazárra, a Deck.hu használtcikk börze csoportjába!

 

Ha hasznosnak találtad a blogbejegyzést köszönjük, ha támogatod a munkánkat egy megosztással.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pillanatképek a Deck_hu életéből_