Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tisza-tavi KORTALANSÁG

Tisza-tavi KORTALANSÁG

A Deck.hu, a Tisza tavi Hajós- és Horgászbolt nyugdíjas vízenjáró(ka)t keres csapatába!

Pillanatképek a Deck.hu életéből - Tisza-tavi KORTALANSÁG 

 

A Deck.hu, a Tisza tavi Hajós- és Horgászbolt nyugdíjas vízenjáró(ka)t keres csapatába!

 

Miért keresünk nyugdíjas munkatársakat a DECK.HU csapatába?

 

Az Élményfaluban életvidám, profi nyugdíjasokkal találkozhattok minden szezonban.

Szinte minden munkakörben ők segítenek bennünket abban, hogy szakmailag felkészülten, több évtizedes tapasztalattal adjanak tanácsok

at minden Sarudra látogatónak a gondtalan pihenésben, a felhőtlen kikapcsolódásban. Kortalan színfoltjai és szereplői Ők az mi kis vállalkozásunk életének.

 

 

Beszélgetve velük számtalan okot találtunk arra, hogy miért vannak velünk a Kalandparton, mit nyújt nekik a pörgés, a látogatók mosolya és persze a sok-sok kihívás. Dolgozik velünk olyan Örökifjú, akinek létszükséglet, hogy emberek között lehessen, 70 év fölött is minden évben átússza a Balatont és rutinból újítja meg a Vízimentő vizsgáj

át. Van olyan nyugdíjas kollégánk, aki a hobbija miatt van velünk, mert így minden nap tekerhet egy jót a Tisza-tó partján és utána egész nap a bringái közt találja meg örömét, s ma is 2 óra alatt tekeri körbe a Tisza-tavat. Az egyik éjjeli őrünk azért van velünk, mert unatkozik otthon és itt legalább hasznosnak érzi magát…

 

Mindegy mi az ok, itt vannak minden reggel, és mosolyogva várnak Benneteket.

Ki éjjel, ki nappal. Megbízhatóan, kiszámíthatóan, lelkiismeretesen.

S míg a fiatalabbak szemrebbenés nélkül hívnak fel reggel, ha nincs kedvük a buli után munkába jönni (nem foglalkozva azzal, hogy ki végzi el az ő napi feladatukat), úgy nyugdíjas kollégáink még akár betegen is mindig szolgálatkészen várják, hogy mi lesz aznap a dolguk, s még akkor is szabadkoznak, ha mi küldjük haza őket- gyógyulni.. 

 

Becsületük, tisztességük van és nem szégyen számukra a munka.

Tiszteletre, megbecsülésre méltó emberek.

Egy átdolgozott élet után is.

 

Amióta a Tisza-tó egy kis falujának a megmentésébe belekezdtünk, különleges emberekkel sodort össze az élet. S közülük nagyon sokan már a nyugdíjaskor fölött vannak jóval. S ők keresnek meg bennünket, mert úgy érzik, hozzá tudnának járulni a céljaink megvalósításához. Nem csak a pénzért. Új célokat találnak maguknak, emberek veszik őket körül, minden napjuk új értelmet nyer, mert érzik, hogy szükség van rájuk.

 

Sok –sok idejük van, amit egyébként nem tudnának mivel eltölteni.

S végtelen tapasztalatuk, bölcsességük és tudásuk.

Amit át akarnak adni. S talán ez a legfontosabb.

 

Adni akarnak.

Nem akarják, hogy bennük maradjon az évtizedek alatt összegyűjtött személyes élmény, amiket ma már talán megtapasztalni sem tudnánk. S manapság nincs közeg, aki nyitott akár csupán arra is, hogy meghallgassa őket.

 

Horgászok, hajósok vagy csak „egyszerű” emberek.

Akik sokszor szülők a szülők helyett, tanárok, a tanárok helyett.

Személyiségek. Élő példaképek.

Másoknak tán „időseknek” tűnő emberek, akik biztosan állíthatom ma is többet bírnak, mint a legtöbb fiatal. Tűz van bennük - ha érzik, hogy szükség van rájuk.

 

S ha céljuk van, eltűnik a koruk.

Mert az csak egy állapot.

A Személyiségük nem öregszik.

Az erkölcsük és a tartásuk nem kopik…

 

 

Mi tiszteljük a Kort, a megszerzett tudást és a megélt tapasztalatot.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a DECK.HU munkatársai között szívesen látnánk olyan munkatársat, aki nyugdíjas korában is munkával, emberek között szeretné élni az életét.

 

Kedves Tisza-tavi nyugdíjasok!

Mi örömmel biztosítunk állást egyiküknek az Élményfaluban

 

Várunk egy jelentkezőt a Deck.hu Hajós- és Horgászbolt fedélzetén Sarudon.

Ha életük része vagy része volt a horgászat és a hajózás, ha nem ijednek meg egy kis tanulástól, fejlődéstől, ha szeretnek pörögni és segíteni másoknak, s nincs Önöktől túl messze a sarudi bázisunk, keressenek meg bennünket!

 

Örömmel biztosítunk lehetőséget egy érdeklődő nyugdíjas hajósnak/ horgásznak , hogy velünk együtt részese egy vízparti bolt működtetésének!

 

Várjuk életrajzukat:        

 

 

info@deck.hu

06.30.9496.814

              

 

Ui.:

A Tisza-tavi VízenJárók blogban a Deck.hu Hajós- és Horgászbolt életével és hétköznapjaival kapcsolatos olyan bejegyzéseket teszünk közzé, melyek a Tisza-tó hajósainak, horgászainak, a partjain pihenőknek és vízén sportolóknak az életével kapcsolatosak.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal, ha kedvet kaptál ahhoz, hogy ellátogass hozzánk, szeretettel várunk!

 

Ha a vízhez kötődő hobbidhoz van szükséged valamire, keresd fel a www.deck.hu web oldalt, vagy ugorj be hozzánk Sarudra. Ha eladnád valamilyen vízhez kapcsolódó felesleges tárgyadat, dobd fel a FB-on Vízirájder Bazárra, a Deck.hu használtcikk börze csoportjába!

 

Ha hasznosnak találtad a blogbejegyzést köszönjük, ha támogatod a munkánkat egy megosztással.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pillanatképek a Deck_hu életéből_